akbassociation

Соціальний проєкт Карта трендів «Україна 2022-2030»

Команда консультантів АКБ запрошує представників бізнесу та громадянського суспільства стати учасником першого вітчизняного проекту з дослідження майбутнього.

10 галузевих зустрічей, які мають на меті створити карту тенденцій та трендів різних галузей бізнесу сучасної України.

Перелік галузей, які будемо досліджувати: IT, наука/освіта, громадські організації, виробничі компанії, будівництво, торгівля/рітейл, медицина, правовий сектор, агросектор

Деталі проєкту та реєстрація за посиланням https://kartatrendiv.onepage.me/

Постійно-діюча соціальна ініціатива

Реагування народу України на війну чітко продемонструвало значення сильного громадянського суспільства у підтриманні та зміцненні стійкості нації та країни в цілому.

Ми розуміємо, що представники громадських організацій не завжди мають ресурс та можливість для роботи з консультантами щодо розвитку та систематизації їх діяльності. Саме тому вбачаємо необхідність підтримки представників громадянського суспільства та надаємо можливість скористатися послугами бізнес-консультантів на безкоштовній основі.

Консультанти АКБ надають 10 годин безкоштовних консультацій в місяць за запитом громадських організацій.

Для отримання безкоштовної консультації напишість лист –запит у вільній формі на електронну пошту Голови правління

nasyrova.sv@gmail.com, в якому зазначте інформацію про Вас та Вашу організацію та опишіть Ваш запит.

Фінанси
Робота з командою
Стратегічний розвиток
Просування та маркетинг

Ця ініціатива є постійно-діючою та представляє соціальну відповідальність Асоціації консультантів для бізнесу.

Питання, з якими можна звернутися на консультацію:

Фінанси:
     – налагодженння фінансового обліку

Робота з командою:
     – утримання ключової команди
     – профілактика вигорання
     – запровадження навчання для команди

Стратегічний розвиток:
     – визначення стратегічних напрямків розвитку організації
     – пошук шляхів сталості

Просування та маркетинг:
     – залучення нових членів організації
     – упаковка та просування організації
     – імідж та позиціонування

Якщо у Вас є інші питання, які не зазрначені в переліку – напишіть нам. Якщо у нас є консультанти відповідної
спеціалізації – ми обов’язково Вам допоможемо.