akbassociation

Проєкт «Підвищення ділової спроможності підприємців Донецької області» / «Мрій – плануй – дій».

Мета проєкту – бізнес-навчання для підвищення сталості МСБ Донеччини на основі опанування дієвих інструментів та набуття актуальних знань та компетенцій власниками та керівниками бізнесу щодо ефективної організації/ведення діючого бізнесу (власної справи) та визначення його перспективних напрямів розвитку/розширення.

Опис проекту
Комплексне навчання в форматі «blended learning» – змішане навчання, яке передбачало
 – 67 годин інтенсивного бізнес-навчання,
 – 16 групових консультацій у вигляді вебінарів,
 – 81 годину індивідуального консультаційного супроводу учасників

Для охоплення навчальними матеріалами більшої кількості підприємців, які в подальшому можуть отримати користь для бізнесу поза рамками проєкту, консультантами було розроблено виготовлено 4 навчальні відеоролики та створено електронні посібники міні-гайди за ключовими напрямками проєкту. А саме:
    – створення бізнес-моделі
    – маркетинг
    – робота з командою
    – управління продажами
Гайди можна скачати за посиланням

Тривалість проєкту: липень 2020 р. – грудень 2020 р.

Категорія: навчальні  проекти з консультаційною складовою

Цільова аудиторія: керівники та власники бізнесів

Консультанти, члени АКБ, які були залучені до реалізації проєкту: Ушакова Катерина, Насирова Світлана, Венгловська Ірина, Мазо Владислава, Базарна Оксана

Проєкт реалізовувся завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого Донецькій торгово-промисловій палаті в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України».